青衣三支香/晚宴...改番三支香+吹水晚飯

版主: checkiepmkwan

AF 黃
中度老花

Re: 青衣三支香/晚宴...改番三支香+吹水晚飯

文章 AF 黃 » 八月 15, 2010, 10:11 am

交功課 @onion24@
附加檔案

jackwong918
病入高盲

文章 jackwong918 » 八月 15, 2010, 12:24 pm

波波特技好正. @onion20@ @onion20@

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 八月 15, 2010, 12:42 pm

jackwong918 寫:波波特技好正. @onion20@ @onion20@

X2

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 八月 15, 2010, 12:45 pm

第二個交功課 @onion24@
附加檔案

老花毛凸兒
開始老花

文章 老花毛凸兒 » 八月 15, 2010, 3:34 pm

小弟昨天去集合地點時玩大迷失, 亂哂籠去咗貨柜碼頭, 癸涌及青衣山頭遊車河. 攪到各位前輩大大等咗咁耐,
真係極之十分好很唔好意思 @onion22@, 係度再向各大大致萬二分歉意, 大人有大量, 多多原諒. @onion25@

老花毛凸兒
開始老花

文章 老花毛凸兒 » 八月 15, 2010, 3:44 pm

會長最尾一張莫非索咗K? 影得好high呀!
有飛機月亮,仲有雙峯插雲, 正呀 @onion20@

老花毛凸兒
開始老花

文章 老花毛凸兒 » 八月 15, 2010, 3:47 pm

原來 AF Wong 咁鬼好波 @onion14@

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 八月 15, 2010, 5:55 pm

老花毛凸兒 寫:小弟昨天去集合地點時玩大迷失, 亂哂籠去咗貨柜碼頭, 癸涌及青衣山頭遊車河. 攪到各位前輩大大等咗咁耐,
真係極之十分好很唔好意思 @onion22@, 係度再向各大大致萬二分歉意, 大人有大量, 多多原諒. @onion25@

凸兄,
你次次係咁又唔區,次次有人請食飯幾爽! @onion9@

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 八月 15, 2010, 5:58 pm

老花毛凸兒 寫:會長最尾一張莫非索咗K? 影得好high呀!
有飛機月亮,仲有雙峯插雲, 正呀 @onion20@

係呀,你點會知既?

見到雙峯插雲, 然之後飛機落佢月亮到,搞到發紫! @onion9@ @onion9@ @onion9@

老花毛凸兒
開始老花

文章 老花毛凸兒 » 八月 16, 2010, 1:27 am

雙波話我影得衰都唔駛怕, 俾人笑多幾次就慣, 咁就破處交功課啦:

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

頭像
KT_KT
中度老花

文章 KT_KT » 八月 16, 2010, 2:29 am

草書大媽3吋
附加檔案

頭像
wait4u
病入高盲

文章 wait4u » 八月 16, 2010, 7:14 am

[quote="老花毛凸兒"]雙波話我影得衰都唔駛怕, 俾人笑多幾次就慣, 咁就破處交功課啦:

@onion20@ @onion20@
I ask God to give me everything to enjoy life, but HE gives me life to enjoy everything !
「只有當你遇到絕對的愛,你才可以愛得絕對! 」
Aspire to Inspire before Expire !
We may not know what the future holds, but we can trust the One who holds the future.

TL_TL
睇唔到野

文章 TL_TL » 八月 16, 2010, 10:13 am

[quote="老花毛凸兒"]雙波話我影得衰都唔駛怕, 俾人笑多幾次就慣, 咁就破處交功課啦:

多謝凸師兄請食飯 @onion24@ ,
有心唔怕遲, 而且下次幾耐都實等你 @onion9@
D相同部車都 @onion20@ @onion20@

頭像
chrischc
會員甲助手

文章 chrischc » 八月 16, 2010, 10:18 am

老花毛凸兒 寫:雙波話我影得衰都唔駛怕, 俾人笑多幾次就慣, 咁就破處交功課啦:
[/url]

OK呀肯定唔會俾人笑 @onion20@ @onion20@

icemanh
睇唔到野

文章 icemanh » 八月 16, 2010, 11:35 am

病了, 黎唔到... @onion2@ @onion2@ @onion2@

回覆文章