四月二十一日大澳郊遊外影(如常出發)

版主: checkiepmkwan

GlobalS8
中度老花

Re: 四月二十一日大澳郊遊外影(晚飯報名既請早!)

文章GlobalS8 » 四月 17th, 2012, 12:41 pm

小弟都好想嚟跟各位師兄,師叔, 師公, 師祖學嘢, 但到依家都未知得唔得!

頭像
checkie
會員甲

文章checkie » 四月 17th, 2012, 1:42 pm

GlobalS8 寫:小弟都好想嚟跟各位師兄,師叔, 師公, 師祖學嘢, 但到依家都未知得唔得!

你講咁多即係等於無講過野! @onion36@

GlobalS8
中度老花

文章GlobalS8 » 四月 17th, 2012, 2:40 pm

到時見到我, = 我就嚟到, 見唔到我, = 我就嚟唔到. @onion34@

jesse
中度老花
聯繫:

文章jesse » 四月 17th, 2012, 3:06 pm

GlobalS8 寫:到時見到我, = 我就嚟到, 見唔到我, = 我就嚟唔到. @onion34@

你講咁多即係等於無講過野!(照抄會長果句) @onion9@

頭像
chrischc
會員甲助手

文章chrischc » 四月 17th, 2012, 3:22 pm

GlobalS8 寫:到時見到我, = 我就嚟到, 見唔到我, = 我就嚟唔到. @onion34@

你人唔到, 酒都要到 @onion9@ @onion9@

頭像
checkie
會員甲

文章checkie » 四月 17th, 2012, 4:14 pm

晚飯
地點:
時間: 暫定七點

1. checkie
2. chrischc
3. 雙波
4. huenlee
5.pmkwan
6. bytfung (視乎地點,因為6點先放工)
7. Wait4u
8. KM141
9. Stand
10:白馬
11. Jack wong
12. Rocky

仲有無? @onion35@

samay
中度老花

文章samay » 四月 17th, 2012, 7:36 pm

要幫個女睇住3隻狗,只能出席外影或晚飯,仍在安排... @onion13@

頭像
chrischc
會員甲助手

文章chrischc » 四月 17th, 2012, 8:00 pm

晚飯
地點:
時間: 暫定七點

1. checkie
2. chrischc
3. 雙波
4. huenlee
5.pmkwan
7. Wait4u
8. KM141
9. Stand
12. Rocky
13. Big B 幫佢落定名, 佢唔出現就 @onion36@ @onion7@ @onion10@

頭像
checkie
會員甲

文章checkie » 四月 17th, 2012, 9:27 pm

晚飯
地點:小南國尖沙咀中心 UG2層
時間: 7:30pm

1. checkie
2. chrischc
3. 雙波
4. huenlee
5.pmkwan
7. Wait4u
8. KM141
9. Stand
12. Rocky
13. Big B
14. AFWong

頭像
checkie
會員甲

Re: 四月二十一日大澳郊遊外影(晚飯改係小南閣!)

文章checkie » 四月 20th, 2012, 8:16 am

天 文 台天 氣 預 報
21/4(星期六)
多 雲 , 初 時 有 大 雨 及 狂 風 雷 暴 , 日 間 天 色 漸 轉 明 朗 。
溫度(oC): 21 至 25
相對濕度(%): 80 至 95
風: 西 南 風 3 級 , 漸 轉 北 至 東 北 風 3 級 。

明天大家出發之前,請睇下厘到有無出外影警告。
我會係8點之前話比大家知去唔去馬!

頭像
wait4u
病入高盲

文章wait4u » 四月 20th, 2012, 9:38 am

checkie 寫:天 文 台天 氣 預 報
21/4(星期六)
多 雲 , 初 時 有 大 雨 及 狂 風 雷 暴 , 日 間 天 色 漸 轉 明 朗 。
風: 西 南 風 3 級 , 漸 轉 北 至 東 北 風 3 級 。

If rain comes, @onion14@
can shift indoor shooting in large mall...............IFC. Element. Pacific Place /HK Park...... @onion24@
I ask God to give me everything to enjoy life, but HE gives me life to enjoy everything !
「只有當你遇到絕對的愛,你才可以愛得絕對! 」
Aspire to Inspire before Expire !
We may not know what the future holds, but we can trust the One who holds the future.

頭像
huenlee
中度老花

Re: 四月二十一日大澳郊遊外影(晚飯改係小南閣!)(留意當日通告)

文章huenlee » 四月 20th, 2012, 10:59 am

外影黎唔到 @onion2@
晚飯见 @onion24@

頭像
病入高盲
聯繫:

文章031496 » 四月 20th, 2012, 1:45 pm

21/4(星期六)

會長大人可否早半小時。7:30決定 @onion35@

頭像
checkie
會員甲

文章checkie » 四月 20th, 2012, 2:00 pm

031496 寫:
21/4(星期六)

會長大人可否早半小時。7:30決定 @onion35@

可以

stand
開始老花

Re: 四月二十一日大澳郊遊外影(晚飯改係小南閣!)(留意當日通告)

文章stand » 四月 20th, 2012, 4:25 pm

各位師兄不好意思,明天有事不能出席外影和晚飯,祝大家盡興,希望下次可以出席 @onion2@

回到「舉辨活動 Event」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客