無MM不歡大會(九月十五日).....請大家準時出席!

版主: checkiepmkwan

jesse
中度老花
聯繫:

Re: 無MM不歡大會(九月十五日).....請留意地點時間

文章 jesse » 九月 10, 2012, 5:14 pm

已訂頂好(房間) @onion24@

雙波模先嚟
中度老花

Re: 無MM不歡大會(九月十五日).....請留意地點時間

文章 雙波模先嚟 » 九月 10, 2012, 6:50 pm

我愛Malt 又 愛靚毛M.

我兩瓣都會到齊.

為咗配合今次主題, 枝 Malt 亦叫做 "多毛" - "Dalmore Distillery".

"多毛" 係 Speyside 產品, OMC 糸列, 1990 蒸餾, 2010 入樽. 二十年有多了, 用 Amontillado Sherry Cask 蘊陳, 絕對精彩, 希望多 D 人去影 MM, 跟住晚上在頂好可以齊齊 share 呢枝酒. @onion20@ @onion1@
附加檔案
最後由 雙波模先嚟 於 九月 10, 2012, 7:16 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 九月 10, 2012, 7:13 pm

jesse 寫:已訂頂好(房間) @onion24@

有房添, 正! @onion20@

唔該哂! @onion25@

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 九月 10, 2012, 7:15 pm

雙波模先嚟 寫:我愛Malt 又 愛靚毛M.

我兩瓣都會到齊.

為咗配合今次主題, 枝 Malt 亦叫做 "多毛" - "Dalmore Distillery".

"多毛" 係 Speyside 產品, OMC 糸列, 1990 蒸餾, 2010 入樽. 二十年有多了, 用 Amontillado Sherry Cask 蘊陳, 絕崶精彩, 希望多 D 人去影 M, 跟住晚上在頂好可以齊齊 share 呢枝酒. @onion20@ @onion1@

@onion9@ @onion9@ @onion9@
為咗配合今次主題.......要搵個 "多毛"!!!!!

頭像
Attlee Liu
病入高盲

文章 Attlee Liu » 九月 10, 2012, 9:51 pm

checkie 寫:無MM不歡大會
MM 外影
時間: 3:00 pm
地點: 九龍城寨公園南門等
http://www.lcsd.gov.hk/parks/kwcp/graph ... plan_l.jpg

Malt Dinner
時間: 7:00 pm
地點: 頂好

淨係 MM外影 得唔得 ar ? @onion25@

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 九月 10, 2012, 10:09 pm

Attlee Liu 寫:
MM 外影
http://www.lcsd.gov.hk/parks/kwcp/graph ... plan_l.jpg

Malt Dinner

你係唔得閒? 唔飲酒? 定係唔食飯?

頭像
病入高盲

文章 031496 » 九月 10, 2012, 10:50 pm

Attlee Liu 寫:
MM 外影

Malt Dinner

x2 Only MM 外影得嗎?夜晚老婆外家食飯。 @onion35@

頭像
Attlee Liu
病入高盲

文章 Attlee Liu » 九月 10, 2012, 11:32 pm

淨係 MM外影 得唔得 ar ? @onion25@[/quote]

你係唔得閒? 唔飲酒? 定係唔食飯?[/quote]

飲酒最合心, 不過夜晚回媽媽家食飯。 @onion30@

雙波模先嚟
中度老花

Re: 無MM不歡大會(九月十五日).....雙波帶多毛!

文章 雙波模先嚟 » 九月 11, 2012, 12:15 am

各位老花好友及影友, 今次係老花正, 副領導近半年嘅嘔心活動, 我一定舉脚支持, 好開心我枝 4" Rank Taylor Hobson F1.8 又可蒲頭.

依加巳有五六揪友, 所以我基本巳預備一枝 0.70cl 20 年 single cask "多毛" 給大家.

但係, 我巳預算拎多另一枝 single malt 0.70cl 去給大家盡情開心品嚐, 因報名及出席朋友最後分分鐘會超個十人或以上.

請留意, 晚飯頂好私家房只有 12 人名額, 請盡早確實参與.

講明係無 MM 不歡大會, 我會全場贈飲最好嘅 Scotch single malt 俾大家歡渡九月十五.

3q3q. @onion24@ @onion9@

GlobalS8
中度老花

文章 GlobalS8 » 九月 11, 2012, 9:18 am

我可能嚟唔倒. @onion13@

頭像
chrischc
會員甲助手

文章 chrischc » 九月 11, 2012, 9:38 am

GlobalS8 寫:我可能嚟唔倒. @onion13@

頂, 一日半日揾少D啦, @onion10@

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 九月 11, 2012, 9:53 pm

無MM不歡大會
MM 外影
時間: 2:30 pm
地點: 九龍城寨公園........九龍城廣場入口
*Ocean 已安排好正MM一位!

Malt Dinner

Model & Malt
1, checkie
2. Huenlee
3. chrischc
4. samay
5. 031496
6. Attlee Liu
Malt Only
1. GlobeS8

頭像
Attlee Liu
病入高盲

文章 Attlee Liu » 九月 11, 2012, 11:35 pm

MM 外影

Malt Dinner

1, checkie
2. Huenlee
3. chrischc
4. samay
5. 031496
6. Attlee Lee X => Attlee Liu @onion25@

Malt Only
1. GlobeS8

bytfung
開始老花

Re: 無MM不歡大會(九月十五日).....留意更改時間/地點!

文章 bytfung » 九月 12, 2012, 1:17 am

Oh, cannot come, family dinner.

@onion1@

頭像
checkie
會員甲

Re: 無MM不歡大會(九月十五日).....留意更改時間/地點!

文章 checkie » 九月 12, 2012, 11:34 am

無MM不歡大會
MM 外影

Malt Dinner

1, checkie
2. Huenlee
3. chrischc
4. samay
5. 031496
6. Attlee Liu
7. AF 黃
Malt Only