老花老友聚會............外影取消............

版主: checkiepmkwan

頭像
jeffo
病入高盲
聯繫:

Re: 老花老友聚會

文章 jeffo » 四月 24, 2013, 4:53 pm

checkie 寫:
jeffo 寫:
checkie 寫:雙波可以安排星期六外影!
有幾多人參加? @onion35@

Count me in~~~~ @onion24@ @onion24@ @onion24@

你趕得切咩? 早啲落黎?

****right. if this is on 27th afternoon...forget it. I won't able to make it. Thought is 28th..... @onion7@ @onion7@ @onion7@
老花到開始睇唔到野@.@

頭像
checkie
會員甲

Re: 老花老友聚會(外影請報名)

文章 checkie » 四月 24, 2013, 4:59 pm

steveha 寫:星期六外影報名:
1.jeffo
2.老關
3.雙波
4. steveha

吃唔吃飯呀?好久不見了! @onion14@

steveha
技師長

文章 steveha » 四月 24, 2013, 5:02 pm

晚上有約 @onion30@

頭像
jeffo
病入高盲
聯繫:

文章 jeffo » 四月 24, 2013, 6:10 pm

星期六外影報名:
1.jeffo <----Out @onion7@ @onion7@ @onion7@
2.老關
3.雙波
4. steveha

Sorry...and only can make it to dinner. @onion24@ @onion24@ @onion24@
老花到開始睇唔到野@.@

頭像
babyrocky
老花會之草

文章 babyrocky » 四月 25, 2013, 2:57 am

checkie 寫:
babyrocky 寫:晚飯ok
B哥, 好耐無見! @onion14@
B哥當晚都有聚餐 , 來不了 !
@onion37@

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 四月 25, 2013, 8:03 am

星期六外影報名:
1老關
2.雙波
3. steveha

仲有無? @onion35@

頭像
病入高盲

文章 031496 » 四月 25, 2013, 9:24 am

checkie 寫:星期六外影報名:
1老關
2.雙波
3. steveha
4. Sammy (031496)

仲有無? @onion35@

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 四月 25, 2013, 10:06 am

chrischc 寫:不如4 月30 日星期二, 5 月 1日假期

27日星期六, 下午影相, 晚上食飯 @onion30@ @onion24@ @onion24@ @onion29@

又係你話既,做乜唔報名呀! @onion10@

雙波模先嚟
中度老花

文章 雙波模先嚟 » 四月 25, 2013, 1:00 pm

checkie 寫:
chrischc 寫:不如4 月30 日星期二, 5 月 1日假期

27日星期六, 下午影相, 晚上食飯 @onion30@ @onion24@ @onion24@ @onion29@

各位, make appointment with model 係好大工程, 再改期嘅話老花個名就俾人...........

快D報名Sat下午影相活動, 要夠人數先可以去同model fixing the final confirmation 架! @onion29@

URGENT!!

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 四月 25, 2013, 2:03 pm

雙波模先嚟 寫:
checkie 寫:

各位, make appointment with model 係好大工程, 再改期嘅話老花個名就俾人...........

快D報名Sat下午影相活動, 要夠人數先可以去同model fixing the final confirmation 架! @onion29@

URGENT!!
抱歉,我有啲事,晚上先蒲頭!

頭像
chrischc
會員甲助手

文章 chrischc » 四月 25, 2013, 2:36 pm

checkie 寫:
雙波模先嚟 寫:
checkie 寫:

URGENT!!
抱歉,我有啲事,晚上先蒲頭!
我都係,唔知可唔可以早走, 晚上一定得 @onion2@

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 四月 25, 2013, 5:24 pm

雙波,
八哥,Jack哥,Sam 全部唔得! @onion30@

外影人數得4個,仲有無兄弟要參加?最後召集!

頭像
病入高盲

文章 031496 » 四月 26, 2013, 12:32 am

要唔要改期 @onion35@
今個星期六都可能行雷閃電 @onion2@

頭像
checkie
會員甲

文章 checkie » 四月 26, 2013, 8:09 am

雙波,
最後都係四個,去唔去你話事啦!

雙波模先嚟
中度老花

文章 雙波模先嚟 » 四月 26, 2013, 11:41 am

checkie 寫:雙波,
最後都係四個,去唔去你話事啦!

如果轉為去影室內噴血水著是否多人捧場呢? @onion9@

回覆文章