6.24 週壹 - 日本威晚飯 TST 頂好

版主: checkiepmkwan

雙波模先嚟
中度老花

文章雙波模先嚟 » 六月 13th, 2013, 11:51 am

4.27 輕井澤鯉魚咀 dinner 係好值得回味, 徇衆要求, 係 6.24 攪 encore, 目的係聚一聚兼飲好嘢, 酒水及餐宴費用按人均分.

巳報名:
1. Jeffo
2. 會長
3. bytfung
4. jackwong91壹
5. samay
6. huenlee
7. 雙波

歡迎舊雨新知參加. @onion20@

唔好話老花唔攪活動, 當天先攪埋外影後晚飯還得. 你地快 D 俾意見, 出去影吓嘢振興吓會務係一樂也. @onion9@ @onion30@
最後由 雙波模先嚟 於 六月 13th, 2013, 10:29 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

頭像
checkie
會員甲

文章checkie » 六月 13th, 2013, 5:29 pm

C火,623我撞期!可唔可以改24? @onion2@

頭像
jeffo
病入高盲
聯繫:

文章jeffo » 六月 13th, 2013, 5:34 pm

I am ok too....24th la @onion29@ @onion29@ @onion29@
老花到開始睇唔到野@.@

頭像
pmkwan
病入高盲
聯繫:

文章pmkwan » 六月 13th, 2013, 5:49 pm

我报名:
6.23,6.24我都可以

雙波模先嚟
中度老花

文章雙波模先嚟 » 六月 13th, 2013, 10:27 pm

pmkwan 寫:我报名:

好啊, 歡迎關爺的來臨, 氣氛會大幅提升. @onion30@
温馨提示, 今次係以淺嚐目的去品酒, 所以會挑選一些罕有的日本威, 慢慢用心享受, 樂趣就更多. @onion9@

日期巳改 6.24 週壹. @onion24@

頭像
nevin
清潔人員
聯繫:

Re: 6.24 週壹 - 日本威晚飯 TST 頂好

文章nevin » 六月 13th, 2013, 10:35 pm

黎韓國攪啦...........
-- 新加入會員請先閱讀 Member FAQ!!!! 謝謝

jackwong918
病入高盲

文章jackwong918 » 六月 13th, 2013, 10:41 pm

雙波模先嚟 寫:
pmkwan 寫:我报名:

好啊, 歡迎關爺的來臨, 氣氛會大幅提升. @onion30@
温馨提示, 今次係以淺嚐目的去品酒, 所以會挑選一些罕有的日本威, 慢慢用心享受, 樂趣就更多. @onion9@

日期巳改 6.24 週壹. @onion24@

ok. @onion9@

bytfung
開始老花

文章bytfung » 六月 13th, 2013, 11:07 pm

624 我要遲到,815 啦。
你地醉晒,我飲尾圍。

頭像
babyrocky
老花會之草

文章babyrocky » 六月 14th, 2013, 3:34 am

我都 OK ! @onion30@

雙波模先嚟
中度老花

文章雙波模先嚟 » 六月 14th, 2013, 12:36 pm

巳報名 6.24 Monday, the finest and rarity J whisky pairing dinner in TST VG Restaurant:

1. Jeffo
2. 會長
3. bytfung
4. jackwong918
5. samay
6. huenlee
7. 雙波
8. pmkwan
9. babyrocky
10. more..........

歡迎舊雨新知參加. @onion30@

頭像
checkie
會員甲

文章checkie » 六月 14th, 2013, 1:59 pm

nevin 寫:黎韓國攪啦...........

好喎!你揾定韓國藝妓真露!我地過黎飲!

頭像
checkie
會員甲

文章checkie » 六月 14th, 2013, 2:01 pm

多謝各位!
不如豪d飲70藝妓!重皮好多!

頭像
jeffo
病入高盲
聯繫:

文章jeffo » 六月 14th, 2013, 2:17 pm

checkie 寫:多謝各位!

I have no objection.... @onion24@ @onion24@ @onion24@ @onion14@ @onion14@ @onion14@
最後由 jeffo 於 六月 14th, 2013, 2:31 pm 編輯,總共編輯了 1 次。
老花到開始睇唔到野@.@

頭像
huenlee
中度老花

文章huenlee » 六月 14th, 2013, 2:30 pm

checkie 寫:多謝各位!

@onion20@ @onion20@ @onion20@ @onion20@ 好好好好

頭像
wait4u
病入高盲

文章wait4u » 六月 14th, 2013, 3:43 pm

雙波模先嚟 寫:巳報名 6.24 Monday, the finest and rarity J whisky pairing dinner in TST VG Restaurant:

1. Jeffo
2. 會長
3. bytfung
4. jackwong918
5. samay
6. huenlee
7. 雙波
8. pmkwan
9. babyrocky
10. wait4u
11. more........

歡迎舊雨新知參加. @onion30@
I ask God to give me everything to enjoy life, but HE gives me life to enjoy everything !
「只有當你遇到絕對的愛,你才可以愛得絕對! 」
Aspire to Inspire before Expire !
We may not know what the future holds, but we can trust the One who holds the future.

回到「舉辨活動 Event」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客