孜哥八月頭放暑假探老花吹水晚聚(曰期定係8月4曰)

版主: checkiepmkwan

頭像
checkie
會員甲

Re: 孜哥八月頭放暑假探老花吹水晚聚(曰期定係8月4曰)

文章checkie » 七月 15th, 2013, 6:16 pm

唉!剛剛知道我都唔等! @onion2@

頭像
nevin
清潔人員
聯繫:

文章nevin » 七月 16th, 2013, 9:01 am

唉,我都唔得
-- 新加入會員請先閱讀 Member FAQ!!!! 謝謝

頭像
checkie
會員甲

文章checkie » 七月 16th, 2013, 3:47 pm

雙波要麻煩你做統籌!
我係大阪未返。 @onion2@

雙波模先嚟
中度老花

文章雙波模先嚟 » 七月 16th, 2013, 5:10 pm

checkie 寫:雙波要麻煩你做統籌!
我係大阪未返。 @onion2@

會長, 我辦事你放心, 繼續你嘅扶桑遊吧. @onion30@ @onion9@

雙波模先嚟
中度老花

文章雙波模先嚟 » 七月 16th, 2013, 5:22 pm

4th Aug Sunday 在頂好酒家

依而有豪情少年 Jeffo 報咗名, 其餘的老花好友請擁躍 - samay, 八哥, 老關, babyrocky, bytfung, huenlee, fishdrunk, jackwong918, KM141.... 名冊不能盡錄, 請盡地主之誼吧. @onion30@

fishdrunk
開始老花

文章fishdrunk » 七月 17th, 2013, 10:01 am

aiya, 果日巳有約, Sorry! @onion2@

jackwong918
病入高盲

文章jackwong918 » 七月 17th, 2013, 9:35 pm

04 Aug out of town, having fun. @onion30@

頭像
huenlee
中度老花

文章huenlee » 七月 17th, 2013, 10:26 pm

報名, 我到 @onion29@

頭像
checkie
會員甲

文章checkie » 七月 18th, 2013, 3:11 pm

lceman同源哥有兩至三位,等佢自己報名!

bytfung
開始老花

文章bytfung » 七月 21st, 2013, 9:31 pm

你地飲得開心的啦,我會在美國。

雙波模先嚟
中度老花

文章雙波模先嚟 » 七月 23rd, 2013, 7:46 pm

bytfung 寫:你地飲得開心的啦,我會在美國。

馮兄, copied, work hard play hard la.

幾時回港呢?

頭像
jeffo
病入高盲
聯繫:

文章jeffo » 七月 24th, 2013, 2:09 am

@onion2@ @onion2@ @onion2@ might be in china n won't make it back.....very sorry if I can't make it back.
老花到開始睇唔到野@.@

頭像
wait4u
病入高盲

文章wait4u » 七月 24th, 2013, 8:37 am

Engaged........sorry absent @onion36@
I ask God to give me everything to enjoy life, but HE gives me life to enjoy everything !
「只有當你遇到絕對的愛,你才可以愛得絕對! 」
Aspire to Inspire before Expire !
We may not know what the future holds, but we can trust the One who holds the future.

icemanh
睇唔到野

文章icemanh » 七月 27th, 2013, 1:14 am

孜哥 8 月5日都OK, 請大家填返出席與否.

viewtopic.php?f=20&t=6677

頭像
jeffo
病入高盲
聯繫:

文章jeffo » 七月 27th, 2013, 12:54 pm

Sorry not sure can make it back or not but I will try.
老花到開始睇唔到野@.@

回到「舉辨活動 Event」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客